top of page
smink tetoválás szolgáltatások Olcsvari Renáta
Olcsvari Renáta development center smink tetoválás szálon
időpont foglalás Olcsvari
red-black-grunge-texture_edited.jpg

SZEMHÉJ 

TETOVÁLÁS 

Mondj NEMET a ceruzanak és gyere el egy szemöldök tetoválásra!
Kényelmes viselet, nem fájdalmas és gyors eljárás.

red-black-grunge-texture_edited.jpg

MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A SZEMHÉJ SMINKTETOVÁLÁSROL

 • Ha ki szeretné hangsúlyozni a szemét, a szemhéj tetoválás a legjobb választás. Elfelejtheted a mindennapi sminkelést, elkerülhető az elkenődés vagy a nem túl pontos vagy szimmetrikus vonalak rajzolása. A szempillák hangsúlyozására is ideális, és vizuálisan dúsabbnak és kifejezőbbnek tűnnek.
  A tartós sminktetoválás nagyszerű alternatívája a különböző sminktermékek használatának, ezért ajánlott azoknak, akik allergiásak ezekre a kozmetikai termékekre.

 • A szemhéj tetoválás előtt konzultáción kell részt vennie. A konzultáció során egy előzetes látványterv készül, hogy lássuk, hogyan fog kinézni a kész tetoválás. A tökéletes szemhéj tetoválás javaslatának elkészítéséhez fontos az Ön sminkelési szokásainak ismerete. Sminktetováló művészként tudjuk, hogy mi illik az Ön arcához, bőrtónusához és szemszínéhez. Ezután előkészítjük a szemét és érzéstelenítjük a tetoválás előtt. Ezután a szemhéjakat tetováljuk. A tetoválást mindig csukott szemmel végezzük, így nem kell aggódni a szemhéjak remegése vagy könnyezése miatt. A biztonság garantált, mivel a szemhéjakat speciális technikával a szemek kinyitása nélkül lehet megörökíteni.

 • Időmegtakarítás: búcsút mondhatsz a napi sminkelési rutinnak.
  Hosszan tartó hatás: akár 3-5 évig tartó hatás.
  Vízállóság: nincs többé gondod a smink elkenődése miatt.

 • A régi technikákkal ellentétben a sminktetoválás gyakorlatilag fájdalommentes. A speciális és biztonságos érzéstelenítőnek köszönhetően alig érez valamit, a tetoválás utáni duzzanat pedig sokkal kisebb és gyorsabban elmúlik. A tetoválás után szintén nagyon kevés duzzanatot fogsz érezni. És ami a legfontosabb, a tetoválás csak kb. 1 mm-re hatol be a bőrbe, így nem árt a szemnek.

 • Az eljárást követően utasításokat kapsz az utókezelésre vonatkozóan a megfelelő gyógyulás elősegítése és a fertőzések megelőzése érdekében. Ez magában foglalhatja a következőket:
  A víz és a smink kerülése a szem körül néhány napig.
  Gyógyító kenőcs alkalmazása az utasításoknak megfelelően.
  A kezelt terület dörzsölésének vagy érintésének kerülése.
  A terület védelme a közvetlen napfénytől.

red-black-grunge-texture.jpg

Döntse el, hogy ragyogóbb és csábítóbb lesz.

Jelentkezzen tetoválásra még ma!