top of page
smink tetoválás szolgáltatások Olcsvari Renáta
Olcsvari Renáta development center smink tetoválás  szálon
időpont foglalás Olcsvari

TETOVÁLÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

red-black-grunge-texture_edited.jpg
smink tetoválás szolgáltatások
DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ 

A konzultáció költsége (10 000HUF) levonásra kerül a szolgáltatási díjból.

smink tetoválás szolgáltatások időpont
FOGLALÁS 

Ne várjon tovább. Kérjen időpontot még ma!

smink tetoválás szolgáltatások lemondás
INGYENES LEMONDÁS

A foglalását díjmentesen lemondhatja 48 órával az időpont előtt.

Száj Sminktetoválás 

Legyen mindig tökéletes és vonzó mosolyod, bármilyen helyzetben is legyél. Felejtsd el a folytonos sminkelést, és élvezd az időtálló szépséget, amit a szájtetoválás kínál. Válaszd a magabiztos és állandóan ragyogó megjelenést a szájtetoválás segítségével, és hódítsd meg a világot magabiztos mosolyoddal!

szájtetoválás rúzs lipstick hatás effect
TELJES RÚZS HATÁS
100 000 HUF
AQUARELL HATÁS
(LÁGY PIGMENTÁLAS)
100 000 HUF
FÉL SATÍR
70 000 HUF
KORREKCIÓ
45 000 HUF
red-black-grunge-texture_edited.jpg

Szemöldök

Sminktetoválás

A tartós szemöldök tetoválás nem csak időt takarít meg reggelente, de tökéletesen emeli ki szemöldökvonásaidat, hogy önbizalommal ragyoghass. Legyen szó dúsításról, formázásról vagy korrigálásról, a szemöldök tetoválás által a tökéletes megjelenés mindig veled lehet. 

puder szemöldök soft powder technika
SOFT POWDER SZEMÖLDÖK 
97 000 HUF
HENNA EFFECT SZEMÖLDÖK 
97 000 HUF
AIR VEIL 3D TECHNIKA
97 000 HUF
KORREKCIÓ SZEMÖLDÖK 
45 000 HUF

Szemhéj Sminktetoválás 

Felejtsd el a napi sminkelést, és lépj be a könnyedség és a vonzó tekintetek világába! A szemkontúr tetoválással elérhetünk egy természetes és lágy hatást az igéző tekintetedért... Legyen szó akár egy visszafogottabb szempillasűrítésről, vagy akár egy szexi, hozzád illő füstös tusvonalról. Én majd teszek róla, hogy ne kelljen többé a tükör előtt állva rajzolgatnod a tusvonalad, és igéző szemek tekintsenek rád vissza a tükörből!

szemhéjtetoválás füstös szemhéj
BUTTERFLY SZEMHÉJ 
100 000 HUF
EYELINER
100 000 HUF
SZEMPILLATÓ SŰRÍTÉS
60 000 HUF
KORREKCIÓ SZEMHÉJ 
45 000 HUF
red-black-grunge-texture_edited.jpg

Lézeres 

Sminktetoválás

Eltávolítás 

Én itt vagyok, és segítek neked! Frissítsd fel megjelenésed, és légy újra magabiztos velem! A régi, nemkívánatos tetoválás, vagy a még erőteljesebb tartós sminktetoválásod eltávolításával új fejezetet nyithatsz az életedben. Engedd, hogy a bőröd újra levegőhöz jusson, és varázsold vissza az önbizalmadat egy új és modernebb sminktetoválással. Legyen ez a változás a szépséged történetének új kezdete, ez most csak rajtad áll!

Lézeres  Sminktetoválás Eltávolítás
RÉSZLEGES SZEMÖLDÖK ELTÁVOLÍTÁS 
10 000 HUF / ALKALOM

TELJES SZEMÖLDÖK VAGY SZÁJ ELTÁVOLÍTÁS 
25 000 HUF / ALKALOM
TEST TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS 
3cm×3cm      15 000 / ALKALOM
5cm×5cm      25 000 / ALKALOM
7cm×7cm      35 000 / ALKALOM
10cm×10cm  60 000 / ALKALOM
Nagyobb területek  600 HUF/CM

Az areola tetoválás

Esztétikai orvosi tetoválás 

Az areola tetoválás,  orvosi esztétikai tetoválás

Azok a hölgyek, akik valamilyen okból nem elégedettek a mellkas ezen részének állapotával, azoknak segítségére válhat a bimbóudvar tetoválás. Sokszor a hiányos pigmentet elegendő vissza építeni, de néha a mellbimbó 100% kell újra építeni és 3D tetoválással megalkotni.

Kinek alkalmas az eljárás? A bimbóudvarok árnyalata túl sápadt, különböző méretű vagy formájú bimbóudvarok; aszimmetrikus bimbóudvar; hegek a mellbimbó-areoláris területen.

Ezek a körülmények különféle okokból adódhatnak. Például a bimbóudvar túl sápadt színe lehet veleszületett tulajdonság, vagy az életkor előrehaladtával jelenhet meg - gyakran előfordulnak olyan esetek, amikor az idősebb nők tetoválással korrigálják ezt a területet. A mellbimbó bimbóudvar színe és alakja megváltozhat terhesség alatt és szoptatás után. A tetoválás gyakran elfedi a bimbóudvar területén a mammoplasztika vagy az emlőmirigy sérülései vagy égési sérülései miatti hegdeformáció utáni hegeket.

VENDÉGEINK VÉLEMÉNYE

Sminktetoválás, szemöldöktetoválás

"Renáta varázskezei által új életre kelt a szemöldököm! A szemöldök permenens smink elkészítése során végig nagyon gondos és alapos volt. Az eredmény egyszerűen lenyűgöző, és nagyon elégedett vagyok vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Jessica Palok

"Végre megtaláltam álmaim szájkontúrját Renáta segítségével! A szájpermenens smink elképesztően természetes és precíz lett. Renáta profizmusa és kedvessége igazán lenyűgöző volt. Biztosan visszatérek még hozzá!"

Jeles Dorottya Anna

Renáta igazi művésznő, és hálás vagyok neki a lenyűgöző munkájáért. Az általa alkotott permenens smink valóban megváltoztatta az én önbizalmamat. Nem csak a végeredménnyel vagyok elégedett, hanem az egész folyamat során nyújtott professzionális és barátságos hozzáállásával is. Bátran ajánlom mindenkinek!

Bianca Bia

Renata egy valódi tehetség! Olyan profi és kedves módon végezte el a permanent sminket. Az eredmény lenyűgöző! Az arcim most sokkal élettel telibbnek és fiatalabbnak tűnik. Nagyon hálás vagyok neki, és bátran ajánlom mindenki számára!

 

Póczik Petra

bottom of page