top of page
smink tetoválás szolgáltatások Olcsvari Renáta
Olcsvari Renáta development center smink tetoválás  szálon
időpont foglalás Olcsvari
red-black-grunge-texture_edited.jpg

TETOVÁLÁS

ELTÁVOLÍTÁS  

Ha eleged van a régi és csúnya tartós sminkekből.

Gyere, alakítsunk belőle valami szépet!

Lézeres  Sminktetoválás Eltávolítás 11. kerület.
red-black-grunge-texture_edited.jpg

MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁSROL

  • Ha több tetoválásod is volt már, és az évek során sok réteg festék egymásra volt pigmentálva, akkor mindíg a legmagasabb rétegen fekvő festéket fogja a lézersugár befolyásolni.  Az alatta lévő régebbi festek réteget ( ami az ezelőtti tetoválásod volt) nem fogja „érinteni” a lézer. Ezért a tetoválás teljes eltávolításához több munkamenetre lesz szükség. Hogy hány eljárásra van szükség, az csak a tetoválás eltávolítása után derül ki. Sok függ a réteg mennyiségtől, a bevitt festék minőségétől, és a szakember technikájától. Általában ez 3-6 ismétlés. Ezt a fajta eljárást gyakran kombinálják az enzimes eltávolítás technikájával is.

  • A lézerezés heg nélküli és fájdalommentes eljárás. Teljesen biztonságos és finom körülmények között végezzük el. Nem hegesedik, így nem igényel különös utóápolást az eljárást az érintett terület. Teljesen ártalmatlan a bőrrel szemben, de kegyetlen a régi tetoválásokhoz. A teljes eltávolítás általában 2-6 munkamenetet igényel.

  • Az eljárás után 24 órán belül  kerülje a vízhez való érintkezést a kezelt területen. 2 hétig nem napozhat a napon vagy szoláriumban, nem látogathat fürdőt, szaunát vagy uszodát. Nem gőzölheti a zuhany alatt az eltávolításra szoruló területet. Az arc mosása megengedett.

  • A sugár behatol a bőrbe, és a pigmentet mikrorészecskékké bontja. A pigment bomlása hosszú ideig, legalább 1 hónapig folytatódik. A mikrorészecskék a nyirokrendszerbe kerülnek, majd természetes úton távoznak szervezetünkből.

red-black-grunge-texture.jpg

Döntse el, hogy ragyogóbb és csábítóbb lesz.

Jelentkezzen tetoválásra még ma!