top of page
smink tetoválás szolgáltatások Olcsvari Renáta
Olcsvari Renáta development center smink tetoválás  szálon
időpont foglalás Olcsvari
smink tetoválás szálon The Glam Factory

Olcsvári Renáta 

"A vágyaid csak akkor valósulnak meg, ha megdolgozol értük"

SZIA, RENÁTA  VAGYOK

Segítek felfedezni természetes szépségedet a tartós sminkeléssel
Sminktetoválás oktatás, Budapest, 11. kerület
grey texture

MIÉRT VÁLASSZ ENGEM?

01

7 ÉV TAPASZTALAT A TARTÓS SMINK TERÜLETÉN

2017 óta dolgozom a szépségszakmában. Olyan nevektől tanulhattam a szakma fortélyait orosz, ukrán valamint magyar nyelven, mint Roza Lux, Sunduk Júlia világbajnok sminktetováló mester, Rozmanova Bella, Nadin Yankovska, Elena Lens, Myroslava Dobos, Bakos Marianna és a szintén világbajnok Yulianna Druzhinina.

02

TÖBB TANÚSÍTVÁNY ÉS ELISMERÉS

A púderes sminktetoválás rengeteg területén szereztem oklevelet és gyakorlatot, amik mentén kialakítottam az én saját kézjegyemet a sminktetoválás eljárásában, ami könnyen felismerhetővé teszi az elkészült munkáimat. 

Munkám során csak olyan szépségipari vezetőket használok, mint a KWADRON, Etalon Mix, Icolor, Microbeau. Üdvözlöm vendégeimet az új prémium szépségszalonomban a budapesti 11. kerületben./​Magyarország leghíresebb emberei bíznak bennem

03

PRÉMIUM OSZTÁLYÚ ÉLMÉNY

AZ ÉN FILOZÓFIAM 

red-black-grunge-texture_edited_edited.jpg
Sminktetoválás szemöldök
Egy pontos vázlat a siker 80%-a

A precízen, mérnöki pontossággal megtervezett vázlat…Na ez a siker első kulcsa a tökéletes sminktetováláshoz! Egy jól kimért, és részletes előrajzolás a legfontosabb lépése a  kiváló eredmény elérésének. Amikor ezt a szakaszt a szakember nem veszi elég komolyan, az eljárásban nagyon kétes és pontatlan hatást érhet el!


A professzionális stúdiókban, mi különös odafigyeléssel tervezzük meg a sminktetoválásodat. Személyreszabottan, gondos átbeszélés és egyeztetés után, megtervezzük neked az álmaid formáját!

Én a munkám során mindig odafigyelek a részletekre, különösen az olyan fontos szempontokra, mint az eljárás helyes és sterilizált előkészítése, és a vázlat pontos tervezése.

 

„A vázlat nagyon fontos része a tartós sminktetoválásnak! Az eredmény 80%-a függ az előre rajzolt formától! Maximálisan rászánom az időt erre a szakaszra, és minden egyes apróságra odafigyelek ilyenkor!”- stúdió tulajdonosa, Olcsvári Renáta.

kwadron
i color
etalon mix
swiss color
microbaeu

SZAKMAI EREDMÉNYEK

2020

Ez az oklevél az "Lider" online tartós smink bajnokságon való részvételéért lett kiállítva.

LIDER PMU CHAMPIONSHIP

2020

Sikeresen elvégezte a poros / powder szemöldök technikájában tartott tanfolyamot.

POWDER BROWS TECHNIQUE