top of page
smink tetoválás szolgáltatások Olcsvari Renáta
Olcsvari Renáta development center smink tetoválás szálon
időpont foglalás Olcsvari
red-black-grunge-texture_edited.jpg

SZÁJ

TETOVÁLÁS 

Mondj NEMET a rúzsnak és gyere el egy szájtetoválásra!
Kényelmes viselet, nem fájdalmas és gyors eljárás.

Száj Sminktetoválás TEJLES RÚZS HATÁS
red-black-grunge-texture_edited.jpg
 • A legmenőbb technika, amelyet a nők többsége választ. Az aquarell hatású ajkak rendkívül természetesek és organikusak. A pigment árnyalatai többnyire nude, világos, pasztell és gyengéd árnyalatok. Ennek a technikának az eredményeként édes, enyhén dús ajkakat lehet elérni. Nem helyezik túlzott hangsúlyt az arcon, ugyanakkor friss hatást keltenek.

 • A "rúzs technika" a sminktetoválás egyik technikája, amely a száj vonalának és színének fokozatos, átmenetes kiemelését célozza meg. Ebben a módszerben az alkalmazott szín intenzitása fokozatosan nő a száj sarkaitól a középpont felé, így létrehozva egy természetes hatást. A rúzs technika segítségével az ajkak teltebbnek és definícióval gazdagabbnak tűnhetnek, anélkül hogy mindennapi sminkeléssel kellene foglalkozni. Ezáltal hosszú távú és személyre szabott megjelenést biztosít.

 • 1. Hosszú távú eredmény: A sminktetoválás segítségével hosszú ideig élvezheted a friss és élénk sminkhatást anélkül, hogy naponta újra kellene alkotnod.
     
  2. Időmegtakarítás: A mindennapi sminkeléshez képest a tartós smink sok időt spórolhat meg, hiszen nincs szükség a reggeli rutinban a sminkelésre.
     
  3. Természetes megjelenés: A megfelelően kivitelezett sminktetoválás a természetes szépségedet hangsúlyozza, így nem tűnik úgy, mintha sminkelnéd magad.
     
  4. Problémás területek korrigálása: Kiemelheted vagy korrigálhatod a szemöldök, ajak vagy szempilla területeit, ahol esetleg ritkább a szőröd vagy esztétikai problémák vannak.
     
  5. Életmódhoz alkalmazkodás: Aktív életmód esetén, sportoláshoz, strandra vagy medencébe menet sem kell aggódnod, hogy a sminked elkenődik.
     
  6. Önbizalom növelése: A tartós smink által javíthatod az önbizalmadat, hiszen mindig ápolt és vonzó megjelenést nyújt.


  7. Szakértő által készítve: A megfelelően képzett szakember által végzett PMU garantálja a minőséget és a megfelelő technikát, ami hosszú távon megmarad.


  8. Többféle lehetőség: Különböző technikákat és színárnyalatokat választhatsz az egyéni stílusodhoz és preferenciáidhoz igazodva.


  9. Allergiamentesség: Sokan allergiásak bizonyos sminktermékekre, de a tartós smink anyagai általában jól tolerálhatók.


  Fontos megjegyezni, hogy minden beavatkozásnak megvannak a maga kockázatai és korlátai is, és a döntés előtt alaposan konzultálj egy szakemberrel.

 • Az előrajzolás, előfeltétele az alapos precíz munkának. Miután vendégünk jóváhagyta a berajzolt formát, az általa megbeszélt színnel elkezdődik a tetoválás.
  Miután elkészült az ajaktetoválás vendégünket ellátjuk az utóápolási tanácsokkal, valamint az utóápolást segítő krémmel.

 • A frissen készült ajaktetoválás erősebb színű, mint amilyen majd gyógyult állapotában lesz. Duzzanattal is járhat. Ezért fontos, hogy a vendégeink aznapra már ne tervezzenek olyan programot, amit esetleg megjelenésük gátolhat. A duzzanat másnapra normalizálódik az erőteljesebb szín pedig kb. 3 napig látszódik. A teljes gyógyulási folyamat 5-6 hét. Az utóápolásra 2 hétig kell odafigyelni.

 • A bőr gyógyulásának és helyreállításának időtartama 25-28 nap. Ebből a sorrendből 5 nap áll rendelkezésre a bőr teljes gyógyulására, a fennmaradó idő a helyreállítására, a pigment ülepedésre, a külső hatás hatására kialakuló végeredmény kialakítására és a szervezet reakciójára.
  Az első 2 napban az első nap folyamán kiáramló nyirok, valamint az ajkak bőrén kiszáradása miatt az árnyalat világosabb lesz. Már a 3. napon kialakul a hámlás és a tetoválási terület megkarcolásának vágya. Az 5-7. napon a hámlás megszűnik, az ajkak árnyalata világosabbá, természetesebbé válik.
  Az első hét után a gyógyulási folyamat folytatódik. És bár a bőr már meggyógyult, nagyon fontos, hogy kövesse a mester ajánlásait a tetoválás gondozásával kapcsolatban.

 • Néhány nappal az eljárás előtt ki kell zárni az alkohol, antibiotikumok, vérhígítók fogyasztását.
  A herpeszfertőzés jelenlétében a szervezetben (ha az életben legalább egyszer kiálló herpeszes seb), közvetlenül az eljárás után, hogy elkezdje az antiherpeszes gyógyszerek szedését.
  A tetoválás előtt 4-5 nappal ki kell zárni minden olyan kozmetikai vagy kozmetológiai eljárást, amely az ajkak bőrének károsodásával (hámlás, súrolás) jár. Közvetlenül az eljárás előtt el kell távolítani a sminket az ajkakról.

  A száj tetoválásra való felkészülés ugyanolyan fontos, mint az azt követő ápolás.

  • Gőzölje a bőrt a teljes gyógyulási időszak alatt. Ezért tilos a fürdőkád, az uszoda, a szauna és a hosszan tartó aktív sportolás. Ha elhanyagolja, az eredmény a pigment egyenetlen eloszlása, a foltok kialakulása és az árnyalatváltozás lesz.

  • A teljes hámosodásig 7 napig fürödjön vízben. A bőr gyógyulásáig a víztestekben való fürdés fertőző betegségekkel fenyeget, ami közvetlenül befolyásolja az eredményt. A legjobb esetben a pigment foltokat vesz vagy lebeg. A legrosszabb esetben - orvoshoz kell menni és antibiotikumokat kell szedni.

  • Napozás és hosszabb ideig tartó közvetlen napfénynek való kitettség. Az UV-fény negatívan hat a pigmentre, ami kiégést okozhat. A bőr barnulása lelassítja a bőr regenerációs folyamatát. Az eredmény kiégett szín vagy annak megváltozása lesz. Ha kimegy a napra, magas fényvédő faktorral ellátott krémet kell felvinni a bőrre, próbáljon meg széles karimájú kalappal árnyékot képezni az ajkakon.

  • Alkoholos italok fogyasztása. Az alkoholtartalmú italok csökkentik az immunrendszert, ami meghosszabbítja a gyógyulási folyamatot és a bőr regenerálódását.

  A zóna gondozása meglehetősen egyszerű. Az ő korszakában a következő:

 • Általában az időtartam 1,5-2 év. A szín telítettségétől függően azonban a hatás változhat. Például az akvarell ajkak körülbelül másfél évig tartanak, mivel a nude árnyalatokat használják, amelyek, amikor a pigment kijön és kivilágosodik, gyorsan láthatatlanná válnak. A tetoválás ebben a technikában kevesebb ideig tartható, mivel kisebb mennyiségű pigmentet használ.
  A növekvő technikájú ajak tetoválás körülbelül 3 évig tarthat a telítettebb árnyalat miatt, amely lassabban világosít.
  Szintén a hatás időtartamát befolyásolja az életmód, a test egyéni "viselkedése" és még a szokások is. Az ajkak harapdálásának rajongói számítsanak az ajak tetoválás hatásának időtartamának csökkenésére.
  Fontos a korrekció elvégzése. Ha ezt az első kezelés után 30-45 nappal végezzük el, a hatás tartós lesz, mivel a korrekció segít az ajkak színnel való telítettségében.

  A zóna gondozása meglehetősen egyszerű. Az ő korszakában a következő:

 • A tartós smink nem válik a herpesz okozójává, mint a fertőzés behurcolása (kivétel az eldobható tűk ismételt használata, ha ezt bármelyik mester vagy stúdió gyakorolja). De az ajak területén található idegvégződések ingerlése miatt kiváltja a szervezetben lévő vírust. Az eredmény egy herpeszbuborék kialakulása, és később - egy seb.
  Ritkábban megfigyelhető az ajkak duzzanata, allergiás reakciók. Ez a mester szakszerűtlenségére, a rossz minőségű pigmentek használatára vagy ritka esetben a szervezet reakciójára utal.

  Hogyan kerüljük el?
  2-3 nappal a beavatkozás előtt és 2-3 nappal a beavatkozás után vegyen be herpesz elleni gyógyszert, feltéve, hogy tisztában van azzal, hogy herpesz van a szervezetében. Az ilyen gyógyszerek nem teszik lehetővé a fertőzés megnyilvánulását, és nem befolyásolják a tetoválás eredményét. Fontos! Az eljárás tilos, ha a herpesz már megnyilvánult. Meg kell várni a bőr teljes gyógyulását, és csak ezután kell elvégezni a tetoválást.
  Csak a jó hírnévvel és sok pozitív visszajelzéssel rendelkező stúdióban dolgozó professzionális mestereknél jelentkezzen.

  Az ajak tetoválás fő negatív következménye, amely leggyakrabban előfordul, az eljárás után herpesz kialakulása lesz.

MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A SZÁJ SMINKTETOVÁLÁSROL

Olcsvari enata Tetovals szalon Budapest