top of page
smink tetoválás szolgáltatások Olcsvari Renáta
Olcsvari Renáta development center smink tetoválás  szálon
időpont foglalás Olcsvari
red-black-grunge-texture_edited.jpg

KAPCSOLAT

Melyik szolgáltatásunk érdekli
red-black-grunge-texture_edited.jpg

Visszatérítési Szabályzat

A Webáruház arra törekszik, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen vásárlásával. Amennyiben mégis probléma merülne fel a megvásárolt termékkel kapcsolatban, az alábbi visszatérítési és cserepolitika irányelvei állnak rendelkezésére.
 

  1. Termék visszaküldése és visszatérítése: Ha úgy érzi, hogy a megvásárolt termék nem felel meg az elvárásainak vagy hibás, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. A visszaküldés és visszatérítés részletes feltételeiről és menetéről tájékoztatást kaphat ügyfélszolgálatunktól.

  2. Csere lehetősége: Amennyiben a termék nem felel meg az elvárásainak, és szeretne cserélni egy másik termékre, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. A csere folyamatának részleteiről és feltételeiről tájékoztatást adunk, hogy gyorsan és hatékonyan segíthessünk Önnek.

  3. Visszatérítési határidők: A visszatérítés folyamata általában a termék visszaérkezésétől számított 7 munkanapon belül megtörténik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszatérítés időtartama változhat a banki feldolgozási időtől függően.

A Webáruház minden esetben igyekszik rugalmasan és ügyfélbarát módon kezelni a visszaküldési és visszatérítési kérelmeket, hogy Ön elégedetten távozhasson vásárlás után. Amennyiben további kérdései lennének ezzel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

Köszönjük, hogy a  Webáruházunkat választotta!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszatérítési és cserepolitika részletei a változtatás jogát fenntartjuk. A legfrissebb információkért kérjük, látogassa meg honlapunkat vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

bottom of page